Termeni de utilizare

Acest site nu incalca legea si nu este creat pentru scopuri ilegale! Nici un fisier nu este stocat pe serverele noastre. Fisierele apartin autorilor/proprietarilor si au fost facute public pe filebox.ro, dump.ro, netdrive.ws si urcaok.net.Toate fisierele in format digital,video,zip, prezentate public pe acest site au un rol strict distractiv, iar utilizatorul, odata cu accesarea acestui website, isi asuma obligatia de a le sterge dupa cel mult 24 de ore de la ora descarcarii. De altfel, nici un fisier in format digital,video,zip nu este gazduit direct de catre "www.filmenoigratis.com". Proprietarii website-ului "www.filmenoigratis.com" nu isi asuma nici o responsabilitate pentru scopul utilizarii fisierelor in format video dupa descarcarea lor. In semn de solidaritate si respect pentru autori/proprietari, "www.filmenoigratis.com" si proprietarii acestuia va invita sa cumparati filmele preferate in original de la dealer-ii autorizati.

Materialele prezentate pe acest site sunt doar pentru a promova artistii, orice material descarcat de pe acest site trebuie sters in maximum 24 de ore de la descarcare, daca nu vei sterge materialul il vei utiliza pe propria raspundere.Noi nu sustinem pirateria materialelor oferite de acest site.
MENTIONAM: Materialele sunt oferite pe site numai pentru promovare! Mai adaugam ca materialele nu sunt sustinute de serverul nostru!
Articolele sunt gazduite pe filebox , dump, netdrive urcaok si alte servere de sustinere a fisierelor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More